Logo Rocli Racing

Over Rocli Racing

Intro Rocli Racing

Rocli aan het woord

Mijn naam is Rocli van der Scheer, van jongs af aan loopt er al benzine door mijn aderen, en inmiddels heb ik 18 jaar race ervaring in verschillende race disciplines. Tijdens mijn carrière ben ik meerdere malen Nederlands Kampioen karting geweest. Tevens ben ik actief geweest in de Duitse Formule König klasse waar bijvoorbeeld ook autosportlegende Michael Schumacher zijn carrière begon.

Voor veel mensen is de wereld van autosport en racen spannend, fascinerend, en verslavend, maar vaak onbereikbaar. Bij mij is het niet onbereikbaar gebleven, met Rocli Racing heb ik mijn jongensdroom nagestreefd en een professioneel, ambitieus, en succesvol raceteam opgebouwd.

Rocli Racing wil u kennis laten maken met de ware snelheid en adrenaline, en wil die jongensdroom voor anderen werkelijkheid laten worden. Of het nu een zakelijk karakter heeft of just for fun is, het is voor mij genieten om mensen dit plezier te laten beleven en een hele nieuwe ervaring in hun leven op te laten doen. Maak kennis met Rocli Racing om te ontdekken hoe wij dit voor u kunnen realiseren. Na het lezen van deze brochure weet ik zeker dat u contact met mij op zult nemen, uw persoonlijke wensen kunnen we dan verder samen bespreken.

- Rocli van der Scheer

Partners

Eurol Lubricants Beta Praga Karting

Wat kunnen we voor u doen?

Onderhoud Praga import Events Onderdelen

Contact met Rocli Racing