Logo Rocli Racing

Karting & Onderhoud

Intro Rocli Racing

Wat is karting?

Karting is een autosport variant waarbij men het in wedstrijdverband tegen elkaar opneemt in kleine speciaal voor dit doel gemaakte voertuigen, genaamd karts. Karting is een relatief toegankelijke autosport. Kartbanen staan meestal open voor iedereen. Zowel indoor en outdoor.

Ook voor jongeren en mensen zonder rijbewijs. En er zijn geen diploma’s nodig om in een kart te rijden. Veel bekende Formule 1 rijders hebben hun eerste wedstrijdervaring opgedaan in de karting en een aantal van hen bij Nederlandse Kartteams.

Rocli Racing is actief in de volgende klasses op outdoorbanen zowel in binnenland en buitenland:

- Micro Max
- Mini Max
- Mini junioren
- Max junioren
- Max senioren
- Olympisch

Wil je een keer karten? Wil je monteur worden? Wil je een keer trainingen of wedstrijden bezoeken?

Wij zijn op zoek naar mensen die een passie hebben voor de racesport. Neem contact met ons op!

Onderhoud & Service

Naast karts, motoren en andere onderdelen biedt Rocli Racing Service Center ook onderhoud en service aan voor karts. Hierbij kunt u denken aan de meest uiteenlopende zaken.

Voor wedstrijdrijders en recreanten kunt u terecht bij Rocli Racing voor onderhoud en schoonmaak van karts, motoren, carburateurs, etc.

Chassisschade, kart frame laten richten of controleren?
Op onze richtbank kunnen we elke type kart of merk richten en controleren. Op de richttafel kunnen we de meest uiteenlopende herstelwerkzaamheden verrichten zoals casterhoek bijstellen of getordeerde chassis richten. Na het richten kan de kart(frame) nagemeten worden met de juiste instrumenten.

Informeer naar de mogelijkheden via contact of bel met 06-11161119.

Praga import

Rocli Racing is officieel Praga Importeur van Nederland. Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe kart neem dan gerust contact op voor meer informatie.

We hebben diverse Praga en Birel karts te koop. Chassis zijn geschikt voor diverse motoren zowel 2-takt (Rotax Max, etc.) als 4-takt. Zowel Mini, Junior als Senior.

Alle karts verkeren in goede staat en zijn volledige freeline afgemonteerd.

Mocht je graag langs willen komen ben je van harte welkom om de karts te bezichtigen. Bij aankoop is ook de mogelijkheid om een dag mee te trainen onder begeleiding.

We hebben o.a. staan;

- Birel Junior/Senior RY30 uit 2012 (voorremmen optioneel),
- Birel Junior/Senior RY30 uit 2013 (voorremmen optioneel),
- Birel Mini Max uit 2010,

We hebben jarenlang ervaring met de karts van dit merk en zijn dus ook van mening dat we een technische goede partner zijn voor eventueel onderhoud van de aangeschafte Praga karts.

Partners

Eurol Lubricants Beta Praga Karting

Wat kunnen we voor u doen?

Onderhoud Praga import Events Onderdelen

Contact met Rocli Racing